Intenne is gestart!

Vanaf heden is Intenne beschikbaar!

Met Intenne help ik kinderen en volwassenen hun hooggevoeligheid om te zetten van last naar kracht. Ik leer je om te gaan met prikkels van buitenaf (“antennes”) en ik leer je te luisteren naar signalen van binnenuit (“intennes”). Geen label, geen diagnose maar herkennen, erkennen en het vervolgens praktisch benaderen. Na mijn hulp ben je beter in balans, voel je je krachtiger en meer zelfverzekerd.

Hetzelfde doe ik voor scholen. Leerkrachten krijgen praktische tips en tools om in te zetten in de klas. Ze kunnen de leerlingen herkennen. Met kleine aanpassingen in het lokaal, in het klassenmangement en de benadering, creëer je een rustig, gelukkig kind in de klas wat weer ruimte heeft voor het leren en de leerstof.

Ben je benieuwd wat ik te bieden heb? Kijk dan in het menu bovenaan de site. Ik omschrijf hooggevoeligheid en ook onderwerpen die hieraan linken zoals hoogbegaafdheid, mindset, faalangst, beelddenken en sociale vaardigheden. Ik vertel hoe ik te werk ga en wat ik te bieden heb.

Mocht de drempel nog een beetje hoog zijn of je twijfelt of jij of je kind iets gaat hebben aan de begeleiding, kom dan naar de inloopochtend. Deze organiseer ik 1x in de maand bij mij thuis. Met een kop thee of koffie kun je al je vragen kwijt en kunnen we informatie en verhalen delen.

Wie weet tot ziens!